Vetle Leksbø (29)
Pastor i 100% stilling (ca 50% permisjon i 2016/2017)
Tlf: 99 26 38 41
Mail: vetle@bjolsen.com

Jeg, Vetle, er gift med Turid. Vi har to barn. Jeg har utdanning i Praktisk Teologi og musikk fra Ansgar Teologiske Høgskole, mastergrad i teologi fra Menighetsfakultetet, og Praktisk Pedagogisk Utdanning fra Høgskolen i Telemark.

Jeg er glad i Jesus, familien, livet, musikk, friluftsliv, snacks og gode samtaler.

 

Maria Sigvartsen Grün (28)
Musikkarbeider i 15% stilling
Tlf: 95 26 61 15
Mail: maria@bjolsen.com

Jeg, Maria Sigvartsen Grün er ansatt som musikalsk leder i Bjølsen. Dette innebærer at jeg følger opp musikere og sangere i kirken og koordinerer alt som har med musikkarbeidet å gjøre. Jeg har utdanning som faglærer i musikk, KRLE, tysk og pedagogikk fra Ansgar Teologiske Høgskole, UiA og UiO.

Forruten å jobbe som lærer er jeg aktiv sanger og musiker på ulike arenaer. Mitt håp er at du skal få et godt møte med Bjølsen Misjonskirke som endrer deg, og at du får oppleve at vi er ”Et åpent hjem som tydeliggjør Jesus.”

 

Eirik Soldal (29)
Medpastor (vikariat) i 40% stilling
Tlf: 90 88 53 48
Mail: e.soldal@gmail.com

Jeg, Eirik Soldal, er en sørlending som har bodd en tredjedel av livet sitt i Oslo. Før jeg ble ansatt i Bjølsen jobbet jeg 5,5 år i Norges kristelige student- og skoleungdomslag. I Oslo har jeg dessuten tatt en Bachelor i Medier og kommunikasjon, en årsenhet med Nordisk språk og litteratur og har begynt på veien mot en Master i Teologi og ledelse. Evig student, anyone?

Jeg synes det er spennende med gode samtaler, bøker og podcaster om tro, tvil og livet med Jesus. Jeg koser meg når jeg er på sykkeltur, hører på musikk, spiser god mat, ser en god film, løper i skogen, bader eller bruker tid sammen med venner.