Velkommen til Bjølsen misjonskirke

Er du interessert i å bli kjent med oss? Det beste stedet å starte er på gudstjenestene søndag kl 17.00 i Bergensgata 7. 

Se når neste gudstjeneste er i kalenderen.

Om gudstjenesten:
Vi ønsker å være et gjestfritt og inkluderende fellesskap som peker på Jesus, og vi håper at du vil føle deg hjemme. Gudstjenestene våre er åpne for alle, så her er kan du stikke innom enten du er troende, skeptisk eller bare nysgjerrig. Denne gudstjenesteanmeldelsen fra Vårt Land beskriver godt hvordan en gudstjeneste hos oss ser ut.

Hva skjer på en gudstjeneste?

  1. I døra blir du ønsket velkommen av en møtevert som viser deg veien til en gratis kopp kaffe eller te, og et sted du kan sitte. Du kan sette deg hvor du vil ved et av bordene. Rundt bordet får du en fin anledning til å hilse på noen hvis du vil. (På grunn av smittevern sitter vi for tiden på stoler med 1 meters mellomrom)

  2. Gudstjenesten åpner med et musikkinslag kl 17.05. Deretter ønsker en møteleder velkommen og forteller litt om dagens program. Så følger mer musikk og litt informasjon om hva som skjer i Bjølsen misjonskirke for tida.

  3. Så kommer en liten kaffepause hvor du kan fylle opp koppen hvis du vil. (På grunn av smittevern er kaffepausen erstattet med en skravlepause, der du kan hilse på de som sitter rundt deg.)

  4. Midt i gudstjenesten har vi 25-30 minutter med undervisning fra en ansatt eller frivillig i kirka. Vi forsøker alltid å finne temaer hvor hverdagen i Oslo møter budskapet om Jesus slik vi leser om ham i Bibelen. Det forutsettes ingen bibelkunnskap fra før.

  5. Etter undervisningen følger en bolk med tre-fire sanger. Her kan du velge om du vil synge med, eller bare sitte og lytte og tenke. Det er også mulig å tenne et lys eller be en bønn i stillhet.

  6. Som en avslutning ber vi “Vår Far”, en bønn Jesus lærte sine første etterfølgere. Den som har undervist vil dessuten lyse velsignelsen – med et ønske om at Gud skal være med oss i uka som kommer.

  7. Når klokka er ca 18.20 er det offisielle programmet over. Men det er mulig å bli igjen for å spise gratis kaker eller snacks, og bli kjent med noen du ikke kjenner fra før.

Vi håper du vil stikke innom!

SMITTEVERN OG PÅMELDING:
Så lenge det er begrenset plass grunnet smittevern, må du melde deg på gudstjenestene på forhånd. Du finner link til dette på Facebook-arrangementene våre og på Instagram-profilen vår